halsband met gps kat

Op zoek naar halsband met gps kat?

Tractive gps-tracker voor huisdieren Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Op de 2e foto onze Roxy het apparaatje is erg groot voor haar. Wat kun je met Tractive? Tractive is een apparaatje dat je bevestigt aan de halsband van je kat of hond met meegeleverde clips. Het geeft een gps-signaal af dat je op je smartphone kunt volgen. Daarvoor installeer je de app je meldt het apparaatje aan en vanaf dat moment is Tractive klaar voor gebruik. Live Tracking hiermee kun je je hond of kat realtime volgen. Safe Zone hiermee maak je een virtueel hek als je huisdier daarbuiten gaat krijg je een signaal. 24-uurs geschiedenis je kunt de afgelegde route van de laatste 24 uur inzien zie afbeelding. Accu indicator de app geeft de batterijstatus aan.
GPS tracker voor uw hond en kat Track Your Pet is de specialist.
U moet er niet aan denken uw hond of kat is weggelopen De onzekerheid is vreselijk. Met de GPS tracker van Track Your Pet is dit gelukkig verleden tijd. Met de tracker kunt u 24/7 moeiteloos de locatie opvragen via de gratis applicatie. Track Your Pet in samenwerking met 100% NL laten de wens uitkomen van Hanneke Raaijmakers! Alleen chippen is niet voldoende met de chip kunt u wanneer uw huisdier vermist is niet de locatie opvragen. De GPS halsband is een aanvulling om zeker te zijn dat u uw huisdier teruggevonden wordt wanneer hij weggelopen is.
GPS tracker hond of kat. De GPS specialist! Vindmijterug.nl.
U kunt de locatie binnen 30 seconden op de computer of telefoon bekijken. Zo weet u altijd waar uw huisdier is! Honden en katten zijn prachtige dieren maar soms willen ze niet luisteren of blijven ze langer van huis dan gewenst.
bol.com Tractive GPS tracker systeem voor hond kat.
Vond je dit antwoord nuttig? Login om deze vraag te beantwoorden. Kan de tractive gps pet tracker systeem tegelijkertijd met een electronische trainings halsband worden gebruikt of geeft dat storingen. Je kan dit combineren echter hebben we dat niet uitvoerig getest op alle modellen en merken van trainingshalsbanden. Sowieso gebruiken beide toestellen een andere uitzendprotocol via een andere systeem trainingshalsband gaat rechtstreeks in de ether naar jou toe net zoals een walkie-talkie Tractive GPS Tracker gaat via zendmasten van GSM netwerken. Vond je dit antwoord nuttig?
De GPS halsband voor katten Weenect Cats. Logo Weenect GPS.
dehaze shopping_basket Kinderen Senioren Katten Honden. help person shopping_basket Bestellen chevron_right. Raak uw kat niet kwijt! Weenect Cats GPS halsband voor katten. Volg de avonturen van uw kat rechtstreeks op uw telefoon. Dankzij de gratis app kunt u met Weenect cats uw kat live volgen op een kaart waar ze ook gaat. De GPS tracker dekt om het even welke afstand uw kat blijft veilig binnen haar territorium. Als ze te lang verscholen blijft kunt u de GPS tracker inschakelen.
GPS tracker voor hond of kat zonder abbonement. Gps tracker info.
Storm discount www.duizend.com 19 mei 2017 Pagina's Geen reacties. GPS tracker voor hond of kat Deest D69. Een GPS tracker voor hond of kat of GPS halsband ook wel Pettracker genoemd is uitermate geschikt om uw huisdier in de gaten te houden. Steeds meer baasjes weten hoe het voelt om hun huisdier Hond of Kat te kwijt te raken. Een leuke wandeling in het bos of stad kan ineens totaal omslaan als uw Hond weg loopt. Het is natuurlijk heel leuk om je huisdier los te laten lopen. Maar er is niets zo vervelend als je huisdier vermist is. Daarna blijft vaak ook een angstig gevoel over dat je huisdier hond of kat nog een keer wegloopt.

Contacteer ons