gps tracker fiets

Meer resultaten voor gps tracker fiets

Aanbieding: GPSBird Fiets GPS Tracker Achterlicht Wilpe.com.
Plaats de GPSBird achter op uw fiets of motor. Stuur een SMS bericht. Stuur simpelweg een sms bericht naar de GPS Tracker en deze laat u onmiddellijk weten waar deze zich op dat moment bevindt. Vind de GPS Tracker. Als u een sms bericht heeft gestuurd naar de GPS Tracker, zal de GPS Tracker u van informatie voorzien.
Vind gps tracker fiets op Marktplaats.nl.
Beschrijving: het heeft de nieuwste geavanceerde technologie van gps en agps dual positionering werkend op basis van bestaande gsm/gprs netwerk en gps satellieten, kan dit product alle beweegbare apparatuur lokaliseren en controleren via sms, app en internet hoofdfunctie: ondersteun 4-frequentie gsm. Fiets GPS tracker achterlicht.
Gps-tracker succesvol in strijd tegen fietsendieven RTL Nieuws.
Het fietsenmerk Van Moof heeft al wel gewone fietsen met gps-tracker. Een Van Moof-fiets mét tracker is 150 euro duurder dan zonder. De techniek werkt nagenoeg hetzelfde, maar het Nederlandse bedrijf gaat nog een stuk verder in de strijd tegen fietsendiefstal. Als" je fiets gestolen wordt, kun je dat aan ons melden via een app.
GPS trackers auto volgsystemen Spywebshop.nl.
Toon in vergelijking. GPS Tracker Micro. Normale prijs: 22995., Special Price 18995., Live te volgen via een APP. Voor fiets, rugtas, riem. Licht gewicht 31 gram. Afmetingen 48 x 38 x 19mm. Toon in vergelijking. Internet GPS tracker OBD connector.
Anti-diefstal GPS in je fiets: de Sherlock.
03 okt 2017 Mini GPS tracker: anti-diefstal voor de fiets. 26 jun 2017 Gemotoriseerde pedalen. 21 jun 2017 Safe Lock: dit slot blokkeert je smartphone. 04 jun 2017 Fidget gadget met kettingschakels. 22 mei 2017 Beste handvatten voor de fiets.
24DealStore Nederland.
Mini GPS Tracker: geschikt voor de auto, handtas, kind, huisdieren en fiets! In sommige gevallen is het fijn om op de hoogte te zijn van de locatie van voertuigen, tassen, huisdieren of kinderen. Met deze Mini GPS tracker hou je de locaties bij van waar de tracker zich bevindt.
Bike Hawk gaat fietsendiefstal tegen met onzichtbaar veiligheidssysteem Numrush.
De maker van Bike Hawk claimt dat de GPS slechts een afwijking heeft van 25, meter. Maar de Bike Hawk is meer dan alleen een anti-diefstal apparaatje. Je kunt de Bike Hawk ook synchroniseren met sport applicaties van bijvoorbeeld Strava en Endomondo. Hiermee heb je gelijk een ingebouwde activity tracker op de fiets.
Onzichtbaar tracken van uw fiets Fietsen in de Alpen.
Wanneer u overtuigd bent dat uw fiets gestolen werd, stuur een sms naar het gps tracker toestel en hij zal de coördinaten terugsturen. Sommige systemen zenden zelf regelmatig hun positie door. Via de Google maps link ziet u waar de tweewieler zich bevindt.
Velocate fietsparkeren.net.
Diefstaldetectie met GPS. De kans om je fiets terug te vinden na een diefstal kan enorm verbeterd worden met de Velocate GPS tracker. Deze slimme GPS tracker is ingebouwd in een gewoon fiets-achterlicht. Wanneer je fiets gestolen wordt dan geeft de Velocate een alarm op je smartphone.

Contacteer ons