gps tocht

Resultaten voor gps tocht

GPS tocht.
De GPS tocht loopt door de directe omgeving van Parkhoeve de Middelt, die door zijn unieke ligging in het Maasdal een bijzonder stukje Limburg laat zien. Wandelen is steeds populairder geworden en de combinatie van puzzelen onderweg en samen plezier beleven maken de GPS tocht tot een speciaal groepsuitje.
Interactieve GPS tochten al vanaf 10 per persoon in heel NL!
Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Breda Competitie Complot game Deadline Den Haag Deventer doe-het-zelf GPS spel Durvendenkendoen! Enschede Familie uitje Feedback Gelderland Gps battle GPS Spel GPSSpellen GPS Tocht GPS Tochten Greenpeace Groningen Hengelo Het Verhaal Hoorn Industrieterrein Klanten Leiden Maastricht Moordzaak Mysterie Rotterdam scheepsroof Scheveningen spannend sportief Strand teambuilding teamuitje Twente utrecht Wallen Zwolle.
GPS-tocht Twente Erve Hulsbeek.
Na enige uitleg van kaart, kompas en GPS ga je in groepjes van zon 8-10 personen op pad met een opdrachtenboek. Aan de hand van dit opdrachtenboek maak je een prachtige GPS-tocht in Twente van zon 1 2 uur door de bosrijke omgeving van Het Hulsbeek. Na elke opdracht ga je op zoek naar een codeknijper, zodat de score in het antwoordenkaartje geknepen kan worden. Kortom: een afwisselde tocht voor jong en oud.
De Fauquemont" GPS-tocht bij Agogo Valkenburg.
De groep krijgt een briefing voor de tocht begint. De coördinaten zijn in het GPS toestel ingevoerd en u wordt vervolgens door het apparaat op weg geholpen. Tijdens de tocht wordt uw kennis op de proef gesteld door middel van een aantal opdrachten.
GPS verhuur op de Posbank via VeluweActief.nl.
Vrijgezellen VeluweScooter Tocht. VeluweScooter Veluws Plankje bij Paviljoen de Posbank. VeluweScooter bezoek tuinen Landgoed Middachten. VeluweScooter bezoek Kasteel Rosendael. Home GPS Puzzeltocht. GPS Puzzelroute in het Nationaal Park Veluwezoom. We laten je met deze natuurwandeling kennismaken met de omgeving op een originele manier.
Gps tocht interessant en genieten Uitjes en Eten.
De keuze is helemaal aan jullieEen GPS tocht met teambuilding, plezier en verkenning, ideaal voor een prachtige dag! Dit ook nog is gecombineerd met enthousiaste begeleiders en heerlijk eten en drinken garandeert succes.Kijk hieronder voor één van onze GPS tochten.:
GPS tocht als leuk bedrijfsuitje of familie uitje op de Veluwe.
GPS bedrijfsuitjes en droppings op de Veluwe. GPS uitjes 15 pers. Een GPS Tocht op de Veluwe als bedrijfsuitje. Dropping.nl is een website van SOS Events. SOS Events organiseert al jaren bedrijfsuitjes op de Veluwe, waaronder de droppings die u hier vindt.
GPS tochten.
Een uitdagende tocht met elektrisch aangedreven sloepen staat op het programma als één van onze outdoor evenementen, waarbij jullie meedoen aan onze GPS Biesbosch Sloepenchallenge. Met als vertrekpunt vanuit Drimmelen of Geertruidenberg, trekken we er op uit met een elektrische fluisterboot richting de Aakvlaai, waar GPS punten zijn uitgezet.
GPS tocht GPS tocht als activiteit tijdens een uitje.
Een GPS tocht is een leuke activiteit tijdens een verjaardag, buurtfeest, personeelsuitje of familiedag. U kunt kiezen voor een GPS tocht zonder opdrachten of een GPS tocht met activiteiten. GPS tocht zonder opdrachten. U start de GPS tocht zonder opdrachten bij Hof van Eckberge, hier ontvangt u een instructie en een uitleg.

Contacteer ons