gps tocht

Zoeken naar gps tocht

GPS-tocht in Friesland maken in de buurt van Appelscha?
Stand Up Padling. GPS Bike Totaal. Wie is de Mol By NIght. Wie is de Mol Kennis" is Macht in Veenhuizen." Lekker uit eten met jullie groep. De Jongens van Outdoor Boerestreek 8 8426 BP Appelscha 0516 43 33 09 info@dejongensvanoutdoor.nl.
GPS tocht Biestheuvel.
Vind snel een geschikte accommodatie voor uw familie, vriendengroep of vereniging. Navigatiehulp: Home GPS tocht. Met behulp van een GPS systeem wordt een spannende en uitdagende GPS tocht gelopen. GPS tochten zijn een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collegas.
GPS-dropping / gps-tocht Hoek van holland, GPS uitje Flitz-Events.
Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur.
GPS tocht Scheveningen Buena Vista Beach Club.
De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg te tocht beantwoordt kunnen worden. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de GPS tocht Scheveningen tot een succes te volbrengen.
Een GPS tocht op de Veluwe maken De Boshoek.
Dit is een ideale GPS tocht over de Veluwe om met een vriendengroep te doen of met uw gezin! Terug naar overzicht. Reserveer uw arrangement. Kies je pakket. GPS Tocht Wandelen. GPS Tocht Klootschieten. GPS Tocht Steppen. GPS BBQ Bronze.
GPS tocht GPS tocht als activiteit tijdens een uitje.
Een GPS tocht is een leuke activiteit tijdens een verjaardag, buurtfeest, personeelsuitje of familiedag. U kunt kiezen voor een GPS tocht zonder opdrachten of een GPS tocht met activiteiten. GPS tocht zonder opdrachten. U start de GPS tocht zonder opdrachten bij Hof van Eckberge, hier ontvangt u een instructie en een uitleg.
GPS-tochten Herberg t Pannehuske.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u een bepaalde activiteit op een bepaalde datum willen doen, geef dan ook de datum op. Activiteiten GPS tocht. Oud Hollandse Spellen. Een andere vraag.
Interactieve GPS tochten al vanaf 10 per persoon in heel NL!
Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Breda Competitie Complot game Deadline Den Haag Deventer doe-het-zelf GPS spel Durvendenkendoen! Enschede Familie uitje Feedback Gelderland Gps battle GPS Spel GPSSpellen GPS Tocht GPS Tochten Greenpeace Groningen Hengelo Het Verhaal Hoorn Industrieterrein Klanten Leiden Maastricht Moordzaak Mysterie Rotterdam scheepsroof Scheveningen spannend sportief Strand teambuilding teamuitje Twente utrecht Wallen Zwolle.
GPS-tocht Avontuurlijke outdoor activiteiten in Hardenberg e.o. Total Outdoor.
Op deze manier zal er een prachtige route worden gewandeld. Het GPS systeem is een meetinstrument wat aangeeft waar je precies zit op de aardbol. Door middel van een aantal satellieten bepaald het GPS de exacte coördinaten, tot zelfs 10 meter nauwkeurig.

Contacteer ons