gps halsband

Resultaten voor gps halsband

GPS halsbanden voor uw hond en kat: Track Your Pet is dé specialist!
In het kort is de werking als volgt: de GPS halsband is een soort van mobiele telefoon, u plaatst er een simkaart in en bevestigd de GPS halsband aan het te volgen dier hond of kat, persoon of voorwerp. Via de gratis applicatie, één simpel sms-bericht, belletje of via uw browser krijgt u de locatie door van uw huisdier.
De GPS tracker voor jachthonden Weenect Pets. Logo Weenect GPS.
De tracker is bestand tegen een val van meer dan één meter. De GPS halsband werkt autonoom gedurende 8 dagen standby-modus en het herladen duurt minder dan 3 uur. De GPS halsband is volledig waterdicht IP67 1 meter diepte, u kunt dus jagen in alle weersomstandigheden!
De GPS tracker voor katten Weenect Cats. Logo Weenect GPS.
De GPS tracker dekt om het even welke afstand; uw kat blijft veilig binnen haar territorium. Als ze te lang verscholen blijft, kunt u de GPS tracker inschakelen. Of ze zich nu onder een meubel verstopt of achter een struik, met de belfunctie op haar GPS halsband haalt u haar gemakkelijk uit haar schuilplaats.
GPS Tracker.
1 beoordeling 1. Hoogwaardige GPS tracker bevestigen aan halsband van hond kat, nauwkeurige realtime tracking, LED-licht luidspreker, waterdicht en licht, inclusief SIM-kaart, vanaf 299, 249, per maand. Levertijd 1-3 werkdagen. Geen verzendkosten vanaf 29, Voor meer informatie klik hier. 69.99 69.99 EUR 1.
GPS tracker kopen? De GPS specialist! Vindmijterug.nl.
Tracering is slechts een van de vele mogelijkheden van een GPS tracker, zie de specificaties van het betreffende product. Samen met een dashboard camera is een GPS tracker de tool om uw voertuig of te beveiligen. Welke GPS tracker kopen?
GPS tracker hond of kat. De GPS specialist! Vindmijterug.nl.
Traceren op online platform: Op het online platform kunt u live meekijken met de GPS tracker en zo ontdekken waar uw hond of kat zich begeeft of heeft begeven. T raceren op de app: Deze Tractive GPS halsband wordt geleverd inclusief gratis app, zodat u de viervoeter ook kunt traceren op de telefoon.
Tractive: gps-tracker voor huisdieren Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De eerste foto is van Tractive zelf: de kat heeft geen gps-apparaatje om. Op de 2e foto onze Roxy: het apparaatje is erg groot voor haar. Wat kun je met Tractive? Tractive is een apparaatje dat je bevestigt aan de halsband van je kat of hond met meegeleverde clips.

Contacteer ons